Depressieve klachten en lusteloosheid

Depressieve klachten en lusteloosheid

Vaak heeft de omgeving het wel  door dat het even niet goed met je gaat. Echter meestal is het erg lastig om te vertellen hoe slecht je je voelt. Dan wordt je of niet begrepen, of je krijgt goedbedoelde tips waar je nou net niet op zit te wachten. Misschien weet je zelf niet eens hoe het komt dat je je zo voelt.

Toch is het een situatie die je graag anders ziet. Praten helpt, soms. Soms ook niet.

Ik heb een hele mooie methode die ik afstem op JOU.

Jij bent Uniek en daarom zul je ervaren dat ik soms niet eens met je ga praten. Dat kan al heel veel schelen.

Echter het kan ook zijn dat ik juist wel met je ga praten.

Dat hangt helemaal van de situatie en van jou af.

Feit blijft dat ik vaak veel kan betekenen.

Ook mijn afstudeeronderzoek heb ik hierop afgestemd;

"de invloed van de Chinese geneeskunde op depressieve klachten van jongeren tussen de 14-29 jaar"Reacties van cliënten:

"De eerste sessie kwam ik bij jou op de stoel zitten en gaf een briefje met mijn opgeschreven klachten. Jij zei mij meteen dat je dat briefje niet eens wilde zien en dat ik zelf moest vertellen wat er aan de hand was.

Ik zat al maanden lang in therapie bij een instelling voor anorexia, maar was nog geen stap vooruit gekomen. Ik verloor daarom ook elke keer mijn energie bij jou en jij hebt mij dit kunnen uitleggen. 

In plaats van elke sessie bij jou praten over mijn anorexia - wat ik in therapie ook al deed - hielp jij mij op een hele andere en bijzondere manier. 

Ik had het gevoel alsof je mij echt kon voelen en wist wat er allemaal in mijn hoofd om ging. Dit had ik al vanaf het eerste moment en mede daardoor won je meteen mijn vertrouwen.

Ik heb onwijs veel steun van jou gehad met mijn problemen en ben er nu zo goed als helemaal weer bovenop! Dankzij jou heb ik heel veel stappen de goede richting opgezet. Super bedankt voor alles."