Ontspullen

"Ontspullen' met opruimgoeroe Marie Kondo: word jij hier blij van?" dat is het bericht van 14 januari 2019 bij NU.nl
Ik zal je vertellen dat ik dit aan het doen ben. Mijn loslaten is in 2018 begonnen in de zomer toen bleek dat ik opgelicht was en mijn India reis niet doorging. Daarna ben ik alles los gaan laten waar ik niet blij van werd. Lees... wat mij veel negatieve energie kostte. Heb gekozen voor leuke eerlijke betrokken mensen om mij heen. Voorheen hield ik ook andere mensen in mijn vriendenkring, echter mijn groeiproces zat hem daarin eerlijk te durven zijn naar mezelf. Echte vriendschap is wederzijds.

Loslaten is verdrietig maar geeft ook ruimte!

Toen Marie Kondo op mijn pad kwam was ik er helemaal aan toe om veel meer los te laten.
Inmiddels 14 kg lichaamsgewicht en heeeeeeel veel kleding schoenen, pannen, boeken etc minder.
Heerlijk om weg te doen wat energie kost en te houden waar je blij van wordt!
Ik was altijd al gestructureerd, echter door de veelheid van activiteiten konden kleine dingen nog wel eens in laatjes verdwijnen, in mijn garage, op zolder, want tja, je zou het misschien nog een keer kunnen gebruiken, nodig hebben of zonde om weg te doen.


Verhelderend en ruimte scheppend

Zo verhelderend als ik ben tijdens mijn coaching richting anderen, zo verhelderend en ruimte scheppend ben ik nu ook voor mezelf. En dat gaat verder dan alleen opruimen in huis. Dat gaat ook over stoppen met samenwerkingen die voor mij niet dat brengen wat ik had gehoopt, verwacht of zelfs besproken. Waar er vooral genomen wordt. En ik word er steeds makkelijker in. Loslaten en doorgaan. nieuwe verhelderende kijk op dingen.

Niet iedereen mag zelfs meer mijn cliënt worden of deelnemer aan mijn retraite weekenden!


Het leven is kostbaar en tijd heeft waarde

En weet je waarom? Omdat mijn tijd waarde heeft, mijn leven kostbaar is en ik om die reden ervoor kies om door mijn leven te gaan in blijdschap en verbinding.
Mensen die mijn waarde snappen, voelen en weten wat samenwerken met mij hen kan brengen zijn degenen met wie ik wil werken!

En dat is ook mijn manier van mensen benaderen in mijn praktijk of tijdens mijn unieke weekenden en eigenlijk altijd. Want dat is wie ik ben.
Betrokken, liefdevol, kansen en mogelijkheden zien voor mezelf en anderen. Mensen ontdoen van wat vast zit. Blokkades noem ik ze als het pijn in je lichaam betreft. Vastzitten in je waarden normen overtuigingen en angsten als het gaat om je leven niet leven zoals je het misschien wel zou willen.
Dat is ook waarom mensen bij mij komen, omdat ik een helicopterview heb, een enorme kennis en een helder voelen en weten.


Waarom niet gewoon direct aanpakken?

Waarom steeds rommel of spullen of keuzes ‘verplaatsen’ ipv direct aanpakken bij de kern? Waarom 23 behandelingen inplannen als het ook in 1-2 of 3 keer kan?
Ik word blij van eerlijke oprechte liefdevolle betrokkenheid, kennis en kunde, dus dat lever ik ook.
Ik word niet graag voor de gek gehouden. Jij wel?

Durf jij voor jezelf te gaan staan en te voelen wat je nodig hebt en wat niet? Echt te leven vanuit jouw intentie?
We hebben allemaal een missie hier op aarde, en ik wil jou graag helpen met mijn spiritualiteit in professionaliteit.
Voelen op diverse lagen en daaroverheen toch een analytisch denkvermogen neerzetten.

Daar word ik blij van.

Ik word blij van ruimen, orde op zaken stellen. Ik wordt blij van reizen, studeren, van positieve mensen die hun leven leven zoals zij het willen.
En bovenal word ik blij als mensen snappen dat het met hulp allemaal een stuk sneller kan en daarin willen en durven investeren.

En waar wordt JIJ BLIJ van?

Mocht je een vrijblijvend gesprek met me willen?

Laat het dan even weten via fb.me/energiekenuniek of via het contactformulier op deze website!