Schouder- nek en rugklachten

Schouder- nek en rugklachten


Veel mensen hebben last van hun nek, hun schouder of hun rug.

De mensen die bij mij komen lopen vaak al een hele tijd met hun klachten en moeten soms zelfs geopereerd worden. 

Ondanks de heftigheid van de klachten is het mogelijk om veel verlichting te krijgen, zelfs als je te horen hebt gekregen dat opereren te risicovol is (bijvoorbeeld een cliënte met een niet operabele hernia op thoracaal 7/8) of een man die geopereerd moest worden maar dat liever nog wilde uitstellen. Ook mensen met versleten gewrichten kunnen enorme pijnverlichting ondervinden.

Ook mensen met tussenwervelschijven die dunner geworden zijn kunnen geregenereerd worden.

Echter ook acute aandoeningen kan ik effectief behandelen.

En uiteraard werk ik ook preventief, want tenslotte blijft het wel zo, voorkomen is beter dan genezen! (als is het maar vanwege de intensiteit van de behandeling)

Wil jij in korte tijd weer door kunnen zonder veel pijn? Of misschien zelfs wel zonder pijn? Maak dan snel een afspraak, dan kun je direct ervaren wat ik voor je kan betekenen.


Reacties van cliënten:

"Sceptisch als ik was kwam ik, na een viertal maanden met enorme pijnen in de onderrug en diverse omzwervingen, op advies van vrienden bij jou terecht. Wat ik na jouw behandeling heb ervaren was in een woord geweldig. Toen ik van de behandeltafel afstapte was ik vrijwel pijnloos.  Overigens ben ik nog steeds klachtenvrij, wat ik na dik vier maanden pijn gehad te hebben nog steeds als een klein wonder ervaar."

"Ik kon mijn hoofd bijna niet meer bewegen, zoveel pijn had ik van mijn stijve nek. De fysiotherapeut kon pas over een week. Mariette zei dat ik meteen langs kon komen en binnen een uur kon ik mijn hoofd weer gewoon bewegen zonder pijn!"

"Ik kwam bij jou voor mijn stijve nek. Ik had al van alles geprobeerd, massages, fysio, atlascorrecties, maar niets hielp. Wat ik uitzonderlijk vond is dat jij direkt zag waar het probleem vandaan kwam. Je hebt me recht getrokken en zei dat ik geen steunzolen meer hoefde te dragen. Dat verbaasde me, want die heb ik al meer dan 20 jaar. Je zei, geloof me maar, het voelt in het begin onwennig, over 2 weken kijken we of je goed bent blijven staan. Na 2 weken kwam ik terug, en alles stond nog steeds goed. En ik had inderdaad geen last meer van mijn nek!"