Tui-na massage

Tui-na massage

(zie hieronder voor resultaten bij cliënten)

Zit jij vast? Ben je beperkt in je bewegingen?

Heb je pijn als je beweegt of heb je juist pijn als je niets doet?

Last van vocht, oedeem? Koude ledematen of pijnlijke gewrichten?


Heb je bijvoorbeeld last van een:

Frozen schoulder, RSI-arm, je rug of een stijve nek en schouders?

Dikke enkels?

Hoofdpijn of menstruatieklachten?

Longproblemen, astma of verkouden?


Dan is een therapeutische massage iets voor jou!Reacties van cliënten:


"Sceptisch als ik was kwam ik, na een viertal maanden met enorme pijnen in de onderrug en diverse omzwervingen, op advies van vrienden bij jou terecht. Wat ik na jouw behandeling heb ervaren was in een woord geweldig. Toen ik van de behandeltafel afstapte was ik vrijwel pijnloos.  Overigens ben ik nog steeds klachtenvrij, wat ik na dik vier maanden pijn gehad te hebben nog steeds als een klein wonder ervaar."


"Ik kon mijn hoofd bijna niet meer bewegen, zoveel pijn had ik van mijn stijve nek. De fysiotherapeut kon pas over een week. Mariette zei dat ik meteen langs kon komen en binnen een uur kon ik mijn hoofd weer gewoon bewegen zonder pijn!"


"Ik kwam bij jou voor mijn stijve nek. Ik had al van alles geprobeerd, massages, fysio, atlascorrecties, maar niets hielp. Wat ik uitzonderlijk vond is dat jij direkt zag waar het probleem vandaan kwam. Je hebt me recht getrokken en zei dat ik geen steunzolen meer hoefde te dragen. Dat verbaasde me, want die heb ik al meer dan 20 jaar. Je zei, geloof me maar, het voelt in het begin onwennig, over 2 weken kijken we of je goed bent blijven staan. Na 2 weken kwam ik terug, en alles stond nog steeds goed. En ik had inderdaad geen last meer van mijn nek!"

Therapeutisch

Cupping

Guasha