Ervaringen cliënten

Voor 1e behandeling

beenlengte

Na 1e behandeling

Voor 1e behandeling

5 jaar huiduitslag

Na 1e behandeling

Voor 1e behandeling

scoliose en door rug gegaan

Na 1e behandeling

Voor 1e behandeling

insektenbeet

Na 1e behandeling

Voor 1e behandeling

krab van poes

Na 1e behandeling

Voor 1e behandeling

huiduitslag

Na 1e behandeling

Voor 1e behandeling

Jongen met langdurig hardnekkige wratten op zijn vingers, al van alles geprobeerd, aanstippen, bevriezen, drogist middeltjes
Na 1e behandeling

volledig verdwenen

Thuis na 1e behandeling

Vrouw met colitis ulcerosa.

Colitis ulcerosa is een ontsteking van de dikke darm, die in diverse gradaties voor kan komen.

Ontstekingen van binnen naar buiten gewerkt.

Voor 2e behandeling

voedingspatroon aangepakt, daarna weer opbouw.

Deze vrouw zal wel haar leven op moeten letten op haar voeding, echter zij heeft geen last meer van haar colitis ulcerosa, is vrij van medicatie en pijn.

Ilaria Caputo uit 's-Hertogenbosch

"Sinds ik bij Mariëtte kom, heb ik al veel stappen kunnen nemen. Ik kwam bij Mariëtte omdat ik “vast zat”. Ik zat niet lekker in mijn vel, was te druk en kon niet stilstaan. Dat had een flinke aanslag op mijn lichaam, namelijk bijnieruitputting.Ik zat als het ware in een negatieve spiraal. Moe, daardoor niet fijn in mijn vel, waardoor ik niet goed voor mezelf zorgde, en nog vermoeider werd.Mariëtte heeft me zowel lichamelijk als emotioneel behandeld. Ik voel me heel veilig bij haar. Wat ik het allerfijnste vond, was inzicht in wat mijn lichaam nodig had. Mariëtte gaf me een liefdevolle schop onder mijn kont. Ik heb mijn eetpatroon aangepast met ondersteuning van kruiden en supplementen, ben meer gaan sporten en eerder gaan slapen. Het belangrijkste is waarschijnlijk dat Mariëtte me geholpen heeft met het veranderen van mijn beperkende overtuigingen. Pas toen ik mentale patronen doorbroken had, kon ik veranderen en beter voor mezelf zorgen.Lichaam en geest kan niet zonder elkaar, en daarom is Mariëtte een absolute aanrader! "

Ilaria Caputo

eigenaar Colours of Happiness

  Marcel uit Beuningen

"Inmiddels is het al weer een paar maanden geleden dat ik bij jou ben geweest en vind ik het toch wel de tijd om te vertellen hoe ik jou behandeling heb ervaren. Sceptisch als ik was kwam ik, na een viertal maanden met enorme pijnen in de onderrug en diverse omzwervingen, op advies van vrienden bij jou terecht.

Wat jij voor mij gedaan hebt is werkelijk ongelooflijk en ik vertel het op dit moment aan een ieder die het horen wil.

In de late vrijdagmiddag kwam ik bij jou en begrijp ik werkelijk nog steeds niet goed wat jij toen gedaan hebt. Ik weet nog dat jij met mijn bovenrug bezig was en ik tegen je zei dat dat daar de pijn niet zat. Wat ik na jouw behandeling heb ervaren was in een woord geweldig. Toen ik van de behandeltafel afstapte was ik vrijwel pijnloos. In eerste instantie wilde ik het niet geloven en heb je bedankt voor de behandeling. Bijna direct aansluitend ben ik gaan werken`s avonds en de hele avond pijnloos gebleven. Overigens ben ik nog steeds klachtenvrij, wat ik na dik vier maanden pijn gehad te hebben nog steeds als een klein wonder ervaar.

Op deze manier wil ik je nog een keer extra bedanken voor wat je voor mij gedaan hebt."

lieve groet Marcel

Hans Eenshuistra uit Drunen

"Als langere afstandswandelaar is je grootste angst voor een evenement, tijdens trainingstochten, geblesseerd te raken aan de voeten, benen of rug.

Mij overkwam dit 14 dagen voor de start van de Friese Elfsteden Wandeltocht 2016 (circa 220 km in 5 dagen) helaas toch.

Pijn in bovenbeen en pijn in scheenbeen, een zeer gevreesde blessure bij wandelaars.

In twee spoed behandelingen heeft Mariette mij zeer kundig en prettig geholpen en de nodige adviezen gegeven. En waar eerder iemand anders had aangegeven dat ik niet zou kunnen lopen gaf Mariëtte mij de zekerheid dat dit na haar behandeling zeker zou kunnen en is het wonder toch geschied en heb ik een perfecte tocht gelopen zonder pijn.

Mariette bedankt voor je geweldige hulp."

Ellen uit Oosterhout

Hoi Mariette,

Ik heb een review geschreven die je op je website mag plaatsen, als je wilt natuurlijk :)

"Ik kan me niet eens meer voorstellen hoe ik me voelde toen ik de eerste keer binnenkwam bij Mariette.. depressief, ongelukkig, down, negatief en noem zo maar op.

Het was al een hele stap om hierheen te gaan, want het vertrouwen in mensen is de afgelopen jaren nogal beschadigd.

Vanaf het moment dat ik binnenkwam was er een klik, ik werd hartelijk ontvangen en alles gaat op het tempo zoals je zelf prettig vind. Ik vertrouwde haar meteen en ze neemt echt de tijd voor je!

Hoe ik me nu voel? Ik ben blij, gelukkig, sta weer positief in het leven, en ik lach het leven toe. Dit had ik me voor de bezoeken aan Mariëtte niet kunnen bedenken.

Iedereen die twijfelt om een afspraak te maken, het is een grote stap maar het is echt de moeite waard!

Mariëtte, heel erg bedankt en een dikke knuffel voor jou."

Michelle van der Lee uit Nieuwkuijk

Hoi Mariette, het is alweer een tijdje geleden dat ik bij jou langs geweest ben. Maar ben nog steeds mega dankbaar voor jouw hulp! Dankzij jouw hulp zit ik weer heel goed in mijn vel. Ik geniet echt van elk moment. Dus vandaar dit berichtje, nogmaals bedankt 😁💐

En daarnaast om extra op mijn site te zetten:

Een paar jaar niet lekker in mijn vel gezeten. Bij verschillende soorten therapieën en psychologen geweest en weinig effect gehad. Elke keer ging het op en af. Via via terecht gekomen bij Mariette. Door middel van een paar behandelingen ging het al gelijk een stuk beter met mij! Ik zit weer lekker in mijn en vel en durf weer helemaal mijzelf te zijn. Inmiddels is het al meer dan een jaar geleden dat ik mijn laatste behandeling heb gehad. Tot op de dag van vandaag voel ik mezelf nog steeds fijn. Daarom ben ik Mariette mega dankbaar want zonder haar hulp stond ik niet waar ik nu sta.

Jongen die al 5 jaar ernstige huidaandoening had

In totaal 3 behandelingen nodig gehad. Na 2 behandelingen was de uitslag op de armen en rug volledig verdwenen.

1e keer

2e keer, 1 week later

3e keer, 2 mnd later

Simone uit Boxtel

"Ik wist niet wat ik moest verwachten en ben op advies van een vriendin naar je toe gegaan. Ze wilde me ook niets vertellen en zei dat ik maar gewoon moest gaan. Je bent erg bijzonder. Dat je zoveel meteen bij me voelde daar schrok ik eerst wel even van. Maar je bent zo vriendelijk en zacht dat ik meteen voelde dat ik op de juiste plek was.

Ik ging met een ontspannen gevoel weg en kreeg pas na twee weken de remedie opgestuurd. Die werkte ook wel heftig. Na de derde behandeling kan ik zeggen dat het echt zoveel beter met me gaat. Nooit gedacht dat sensi zou werken. Ik had er ook nog nooit van gehoord. Ontzettend fijn dat ik bij je kon komen, je hebt mijn leven echt een stuk makkelijker gemaakt. Je hebt trouwens ook een mooie praktijk, je voelt je er meteen rustig en op je gemak, precies zoals bij jou."

Groetjes, Simone

Fenna uit Drunen

"De eerste sessie kwam ik bij jou op de stoel zitten en gaf een briefje met mijn opgeschreven klachten. Jij zei mij meteen dat je dat briefje niet eens wilde zien en dat ik zelf moest vertellen wat er aan de hand was.

Ik zat al maanden lang in therapie bij een instelling voor anorexia, maar was nog geen stap vooruit gekomen. Ik verloor daarom ook elke keer mijn energie bij jou en jij hebt mij dit kunnen uitleggen. 

In plaats van elke sessie bij jou praten over mijn anorexia - wat ik in therapie ook al deed - hielp jij mij op een hele andere en bijzondere manier. 

Ik had het gevoel alsof je mij echt kon voelen en wist wat er allemaal in mijn hoofd om ging. Dit had ik al vanaf het eerste moment en mede daardoor won je meteen mijn vertrouwen.

Ik heb onwijs veel steun van jou gehad met mijn problemen en ben er nu zo goed als helemaal weer bovenop! Dankzij jou heb ik heel veel stappen de goede richting opgezet. Super bedankt voor alles."

Liefs, Fenna

Olga uit Utrecht

"Het is alweer een tijdje terug, maar ik wil je erg bedanken voor je hulp. Je was wel erg confronterend op sommige momenten, maar het heeft me erg geholpen. Gelukkig had ik snel het vertrouwen in jou. Je hebt me goed laten voelen en laten zien wie ik ben. Ik heb nu veel meer zelfvertrouwen, durf nee te zeggen en ook heel belangrijk...ik vind dat ik weer humor heb.
Mijn werk is weer leuk, terwijl ik hier weg wilde toen ik bij je kwam. Mijn collega's kennen me na 27 jaar niet meer terug. Ik zeg wat ik vind, ze vinden me erg grappig en dat hebben ze nog nooit gezien. Dat ik nee zeg ook om een dienst te ruilen vinden ze zelfs goed !"

Bedankt voor alles Olga

Elles uit 's-Hertogenbosch

"Je hebt een mooie gave om mensen op hun gemak te stellen en daarmee datgene naar boven te halen, wat soms al jaren dwars zit. Ik ben in elk geval weer een stapje verder op de goede weg. Dankjewel daarvoor! "

Groet, Elles