Tenniselleboog en RSI-arm

Tenniselleboog en RSI-arm


Een tenniselleboog of een RSI-arm kunnen langdurige klachten worden. Soms wordt het chronisch genoemd. Vaak geeft het een geïriteerdheid en krachtvermindering.

In sommige gevallen ben je in 1 behandeling al van je pijn klachten af. Echter ik wil dan nog wel 2 behandelingen inplannen om mijn behandelingen te herhalen, zodat je zeker weet dat het niet meer terugkomt.

Helaas komt het voor dat de pijn op diverse plaatsen zit, waardoor ik de pijn niet in 1 behandeling al weg kan halen of kan verminderen. 

Ik kan je echter wel helpen!


Reacties van cliënten

"Omdat ik voor mijn werk mijn arm veel gebruik kreeg ik een tennisarm. Bij de fysiotherapeut kreeg ik oefeningen en na 10 behandelingen was ik nog niks opgeschoten. Mijn vriend zei dat ik naar Mariette moest gaan en die deed rare dingen, ik weet niet hoe het heet, maar ik was meteen van mijn pijn af! Ik moest wel terugkomen en kreeg nog tips voor overdag. Ik ben nog 1x geweest, ze masseerde me en deed weer die rare behandeling en het gaat goed! Ik squash weer en doe weer aan krachttraining. Echt super fijn."